Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Tudor Cârstoiu, decizie după PROTESTUL de pe 10 august 2019: ”Voi înceta”. Ce spune despre Iohannis

Tudor Cârstoiu / Foto Facebook
Tudor Cârstoiu / Foto Facebook

Tudor Cârstoiu a acordat un interviu pentru DCNews cu doar o zi înainte de protestul de pe 10 august. Publicăm, în rândurile ce urmează, ultima parte din interviu.

Iohannis, la protest?

Întrebat dacă se așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să vină la protestul de sâmbătă, Tudor Cârstoiu a răspuns astfel: „Ar fi frumos. Politicieni sigur vor veni. Știu că președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că membrii partidului sunt încurajați să participe la manifestațiile de pe 10 august, cum de altfel au participat și la multe alte manifestații în trecut".

Cârstoiu, decizie privind viitorul său

Totodată, întrebat dacă s-a schimbat viziunea sa cu privire la proteste odată cu intrarea în politică, a declarat: „Nu aș putea spune că am intrat în politică, încă sunt în faza de activism politic. Voi spune acest lucru după ce voi candida. Până nu încerc să obțin voturile unor categorii de oameni, consider că fac tranziția spre politică. Dacă e să fim corecți, eu din 2016 sunt în politică, doar că eram într-un partid neparlamentar. La proteste am participat ca cetățean. Pentru mine, un partid politic este un ONG cu parlamentari".

De asemenea, a precizat, cu privire la viitorul său, că va activa mai mult în zona politică, explicând și decizia sa: „În politică sunt mai multe pârghii pentru a crea schimbări pozitive și sustenabile. După protestul de pe 10 august, intenționez să încetez cu activismul în stradă. Dacă situația o cere, voi mai fi prezent la proteste, dar nu mă voi implica direct în promovarea/organizarea lor".

Prima parte a interviului cu Tudor Cârstoiu AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel