Tudor Barbu, către ministrul Muncii: Pentru mine tot Violeta ai rămas... Îmi pare rău, dar ăsta e adevărul

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Jurnalistul Tudor Barbu a taxat-o pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, în direct, la B1 TV: ”Violeta... ăsta e adevărul!”.

Ziaristul i-a reproșat că nu îi mai răspunde la telefon asta după ce, când nu era ministru, Violeta Alexandru era extrem de vorbăreață cu presa.

”Violeta Alexandru nu ne-a răspuns la telefon. Probabil suntem prea mici sau nu este oră de prime-time. Dar când Violeta Alexandru nu era ministrul Muncii... era un simplu liberal în staff-ul domnului Orban, venea aici pe scaunul de la B1 TV, și făceam lobby schimbării, extrem de necesare, a guvernării Dăncilă de la frâiele țării.

Violeta... pentru mine tot Violeta ai rămas... îmi pare rău, dar ăsta e adevărul... B1 era gazda și sprijinul la vremea aceea în lupta voastră pentru a ajunge la guvernare, o guvernare pe care o meritați, o guvernare pe care ne-am dorit-o. Voiam să discut cu doamna Alexandru un lucru important pentru viitorul PNL. Ministrul Violeta Alexandru a zis că PNL va avea candidat propriu la alegerile locale. Despre asta voiam să vorbim”, a zis Tudor Barbu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel