Țucudean, aproape de transferul carierei. Ofertă uriașă

George Ţucudean (27 de ani) a revenit în atenţia celor de la FC Nantes, după ce golgheterul grupării din Ligue 1, Emiliano Sala, a ajuns la Cardiff City.

FR Cluj aşteaptă să primească o sumă cuprinsă între 2.5 şi 3 milioane de euro, pentru a renunţa la vârful echipei naţionale, infromează Prosport. Nantes a încasat 20 de milioane de euro pentru transferul lui Sala.

Conform sursei citate, preşedintele echipei FC Nantes, Waldemar Kita, caută un înlocuitor pe măsură pentru Emiliano Sala, care în acest sezon a marcat 13 goluri pentru gruparea la care este legitimat şi Ciprian Tătăruşanu.

Pe lista lui Nantes s-ar mai afla, pe lângă Ţucudean, Facundo Ferreyro şi Andres Vombergar. Primul vrea să plece de la Benfica, unde a ajuns rezervă, iar al doilea a impresionat la Olimpija Ljubljana şi acum ar putea prinde transferul carierei. Facundo Ferreyra e cel mai sonor nume de pe această listă, însă cariera sa a luat-o serios la vale, motiv pentru care Nantes ar putea opta pentru un atacant în formă, aşa cum este Ţucudean, care în prezent se află la apogeul carierei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel