Trump, un nou atac la adresa giganţilor internetului

Trump
Trump

Donald Trump acuză giganţili internetului de părtinire în favoarea democraţilor, într-un nou atac la adresa lor.

Preşedintele american Donald Trump a acuzat din nou, marţi, marii giganţi ai internetului de faptul că aceştia dau dovadă de părtinire în favoarea adversarilor săi democraţi, informează AFP şi Reuters. 'Facebook, Twitter şi Google sunt atât de favorabile democraţilor, este ridicol!', a notat Trump pe Twitter, la o săptămână după audierea în faţa Congresului american a patronului Google, Sundar Pichai, care a respins în mod categoric aceste acuzaţii.

Preşedintele SUA a criticat în special Twitter, care, în opinia sa, a făcut în aşa fel încât să fie mai greu să te abonezi la contul său @realDonaldTrump, care totalizează puţin peste 56 de milioane de abonaţi. 'Ei au retras numeroase nume şi au încetinit puternic nivelul şi viteza de creştere. Ei nu au recunoscut nimic şi nu au făcut nimic!', a notat preşedintele american care pare că urmăreşte de foarte aproape evoluţia numărului de abonaţi ai contului său.

Citește și: Trump, anunț despre un mare acord cu China

Puține indicii

Giganţii internetului s-au pomenit cu regularitate în ultimele luni sub tirul criticilor preşedintelui Trump şi al unor parlamentari republicani care denunţă, fără dovezi în susţinerea acuzaţiilor lor, caracterul părtinitor al acestora. Chiar dacă patronii acestor grupuri tehnologice au afişat majoritatea, de-a lungul timpului, mai degrabă simpatii democrate, există puţine indicii care să sugereze că Google, din motive politice, falsifică rezultatele de căutare, potrivit specialiştilor în tehnologii.

Audiat de Comisia Juridică din Camera Reprezentanţilor, Pichai a contestat în mod constant ideea că grupul său este 'părtinitor politic', reiterând în nenumărate rânduri că Google 'nu scoate în faţă informaţii' care să privilegieze un grup, o idee.

Citește și: Comey, director FBI, război total cu Trump. Noi acuze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel