Trump: Statele Unite nu vor permite Iranului să fabrice arme nucleare

Donald Trump
Donald Trump

SUA nu vor permite regimului din Iran să fabrice arme nucleare, a declarat preşedintele SUA, Donald Trump.

Donald Trump, preşedintele SUA, a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă. ”Iranului nu i se va permite să aibă arme nucleare. Niciun american nu a avut de suferit în atacul de noaptea trecută. Toţi soldaţii noştri sunt în siguranţă, iar pagubele sunt minime. Se pare că Iranul dă înapoi, este un lucru bun pentru întreaga lume. Statele care au tolerat Iranul până acum trebuie să ştie ca acele zile au trecut”, a spus Donald Trump.

”Qassem Soleimani punea la cale alte atacuri şi noi l-am împiedicat. Ar fi trebuit eliminat cu multă vreme în urmă. Moartea lui transmite un mesaj: Iranul nu mai poate ameninţa Statele Unite. Cer NATO să se implice mai mult în procesul din Orientul Mijlociu”, a mai spus președintele american.

În altă ordine de idei, liderul de la Casa Albă a declarat că "niciun american nu a fost rănit de atacurile cu rachete aeriene efectuate de Iran".  "Forţele americane sunt pregătite pentru orice, dar Iranul pare să facă un pas înapoi, ceea ce este un lucru bun pentru toate părţile implicate şi pentru toată lumea", a declarat Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel