EXCLUSIV  Trump, SONDAJ. Borza vorbește despre succesul președintelui

Aproape jumătate dintre cei care au urmărit discursul lui Donald Trump despre Starea Naţiunii au avut o reacţie "foarte" pozitivă la discurs Potrivit sondajului CNN/SSRS, ale cărui rezultatele au fost anunţate în direct la CNN, 48% dintre respondenţi au spus că au avut o reacţie "foarte pozitivă".

Doar 22% au spus că au avut o reacţie „oarecum pozitivă”, în timp ce 29% au reacţionat negativ. Deputatul independent Remus Borza, joi, în studioul DCNews, la emisiunea ”Borza Analytica”, a comentat acest subiect.

"CNN a făcut un sondaj din care a reieșit că 48% dintre americani au o părere foarte pozitivă despre Donald Trump și 22% au o părere aproape pozitivă. Americanii folosesc grad de comparație la "pozitiv". Deci iată - aproape 70% dintre cei intervievați au apreciat ca pozitiv discursul lui Donald Trump și aproape 29% au avut o părere aproape negativă, dar nu absolut negativă. El a înfierat regimul de la Phenian, a arătat cu degetul spre Siria și Iran, a făcut lobby industriei militare, a solicitat 603 miliarde de dolari pentru apărare, cam de trei ori bugetul României. Congresul a respins solicitarea președintelui. Cu alte cuvinte, el a cerut upgradarea arsenalului nuclear. A spus că cea mai bună apărare este tocmai dezvoltarea capacității nucleare, adică preventiv, să intimidăm orice încercare de agresiune. Din punctul meu de vedere, sunt bani irosiți. Trump este bun pentru America, pentru industria de Apărare. Motorul principal de creștere al industriei americane este tocmai industria militară care generează locuri de muncă, impozite etc", a zis Remus Borza la DC News.

Iată răspunsul:

VEZI AICI interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel