Trump, premiu pentru FAKE NEWS. Premieră pentru președinte

Donald Trump
Donald Trump

Războiul preşedintelui american Donald Trump cu publicaţiile care difuzează aşa numitele FAKE NEWS a ajuns la un alt nivel.

Preşedintele american Donald Trump a transmis pe Twitter că săptămâna viitoare va anunţa premiile pentru fake news (ştiri false), relatează DPA.

Trump, care deseori ridiculizează relatările media critice faţă de administraţia sa, spunând că sunt fake news, afirmă că premiile vor acoperi lipsa de onestitate şi relatările proaste din mass-media.

"Luni la ora 5:00 voi anunţa PREMIILE ANULUI PENTRU CELE MAI LIPSITE DE ONESTITATE & CORUPTE MEDIA. Subiectele vor acoperi lipsa de onestitate & relatările proaste în diferite categorii din partea media care transmit fake news. Staţi pe recepţie!", a scris el marţi seară pe Twitter.

Trump a etichetat anterior că fake news relatările despre numărul persoanelor prezente la învestirea sa, lipsa unei condamnări imediate din partea sa a naţionaliştilor albi violenţi de la Charlottesville şi ancheta procurorului special Robert Mueller privind presupusa implicare a Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel