Urmărește emisiunea live


Trump, președinte SUA. Marian Munteanu: Dumnezeu să ajute SUA!

Marian Munteanu, președintele partidului Alianța Noastră România, a salutat victoria lui Donald Trump la alegerile prezidențiale SUA.

"Alianța Noastră România salută cu bucurie alegerea domnului Donald J. Trump în înalta funcție de Președinte a Statelor Unite ale Americii.

Prin votul său, poporul american a demonstrat încă o dată capacitatea de a-și asuma, cu răspundere și curaj, un proiect măreț de reconstrucție și dezvoltare bazat pe principiile fondatoare ale națiunii americane: spiritul de libertate, respectul muncii și al inițiativei, iubirea de patrie, demnitatea națională și credința în Dumnezeu.

Am încredere că în timpul administrației Trump parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii va cunoaște o dezvoltare importantă iar valorile susținute cu fermitate de noul Președinte al SUA vor căpăta o susținere tot mai puternică în întreaga lume.

Felicitări, Domnule Președinte! Dumnezeu să ajute Statele Unite ale Americii! Dumnezeu să ajute România!", a transmis Marian Munteanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel