Trump, mișcare DECISIVĂ: Voi face anunțul

Președintele SUA, Donald Trump, a promis miercuri, într-o postare pe Twitter, că va anunța în zilele următoare decizia sa legată de Acordul de la Paris privind schimbările climatice, scrie Agerpres.

'Voi anunța în zilele următoare decizia mea privind Acordul de la Paris. SĂ FACEM AMERICA MĂREAȚĂ DIN NOU!', a scris Trump pe rețeaua de socializare. 

Astfel el nu a confirmat și nici nu a infirmat informațiile apărute cu puțin timp în urmă în presă conform cărora SUA se retrag din acest acord.

La summitul G7, desfășurat vineri și sâmbătă la Taormina (Sicilia), Donald Trump a refuzat să susțină Acordul de la Paris privind schimbările climatice, astfel că liderii reuniți la acest summit nu au putut ajunge la o înțelegere privind aplicarea lui.

Președintele Trump s-a evidențiat printr-o abordare protecționistă în ceea ce privește comerțul, obiectivul său fiind să susțină economia americană și crearea de locuri de muncă în SUA, aceleași motive stând și la baza rezervelor sale față de Acordul privind schimbările climatice, acord pe care l-a criticat frecvent.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel