Trump, lege anti-imigranți. Favoritul alegerilor din Olanda spune că îi va urma exemplul

 Liderul extremei-drepte olandeze, Geert Wilders, al cărui partid conduce în sondajele de opinie, a declarat că dacă va câștiga legislativele din luna martie va proceda la fel ca Trump, referindu-se la decretul privind interzicerea imigranților din țări cu potențial periculos. 

Liderul formațiunii olandeze de extremă-dreapta Partidul pentru Libertate (PVV), Geert Wilders, a lăudat decizia lui Trump și a promis că, dacă va câștiga alegerile legislative din 15 martie, va proceda la fel ca acesta.

'Bine ai făcut, Trump! Este singura modalitate care asigură securitatea și libertatea. Și eu voi face la fel. Sper că în curând vei adăuga și alte țări islamice', a indicat Wilders, al cărui partid este, conform sondajelor, favoritul în alegerile parlamentare.

'Oprirea imigrației din orice țară islamică este exact ceea ce ne trebuie. Inclusiv în Olanda, pentru că islamul și libertatea sunt incompatibile', a mai apreciat Geert Wilders, politician pe care unii îl caracterizează drept un 'Donald Trump al Olandei', informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel