Urmărește emisiunea live


Trump, conflict cu Philadelphia, câștigătoarea Super Bowl

Donald Trump
Donald Trump

Tradiționala vizită la Casa Albă a câștigătoarei NFL e posibil să nu aibă loc în acest an. Philadelphia Eagles, câștigătoarea Super Bowl ar putea boicota întânirea cu președintele american Donald Trump de la Casa Albă, asta după ce mai mulți jucători ai „vulturilor" s-au declarat împotriva acestei vizite.

Tensiunile dintre Donald Trump și mai mulți jucători din campionatul de fotbal american au izbucnit în urma unor măsuri ale poliției față de reprezentanții populației de culoare din SUA, pe care sportivii le consideră abuzive. Aceștia protestează față de aceste măsuri, îngenunchind în timpul intonării imnului Americii, la meciurile din NFL.

Trump a fost refuzat și anul trecut

„Urmărim știrile, evident, și mereu îl vedem pe Donald Trump spunând câte ceva pe Twitter. Avem și noi diverse conversații în vestiar, așa cum fac toți oamenii la locurile lor de muncă. Suntem foarte informați despre ce se întâmplă. Sunt unii care spun că protestăm împotriva imnului. În niciun caz. E un protest care are loc în timpul imnului" a declarat Torrey Smith, jucător la Philadelphia.

„Nu, în niciun caz nu merg la Casa Albă. Vorbești serios? Tu chiar mă întrebi asta?" a declarat Chris Long, jucător care anul trecut a câștigat titlul cu New Englad Patriots și care a refuzat să meargă în vizită la Casa Albă.

Prima echipă care nu a onorat vizita la Casa Albă a fost o Golden State Warriors, câștigătoare a ultimului titlu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel