Trucuri pentru o manichiură perfectă făcută acasă

Realizarea manichiurii perfecte nu mai reprezintă de acum o provocare și o cheltuială în plus pentru femei, unul dintre specialiștii din Los Angeles dezvăluind câteva trucuri pentru obținerea unghiilor perfecte.

Madeline Poole, de la salonul MP din Los Angeles, a realizat un infografic care cuprinde pașii necesari pentru a obține o manechiură perfectă, informează Daily Mail.

Aceasta a subliniat că, în timp ce multe femei își doresc o manichiură superbă ca aceea a celebrităților, obținerea unui astfel de aspect fără ajutorul unui profesionist poate fi dificilă, având în vedere că oja se poate usca prematur sau poate să îi lipsească aspectul finit.

„Oja se usucă rapid, devenind lipicioasă dacă unghia este foarte încarcată. Metoda pe care o folosesc constă într-o modalitate rapidă de a acoperi uniform suprafața unghiei, evitând astfel uscarea pensulei”, a spus Madeline Poole.

Citește și: Ce unghii ar trebui să porți în funcție de ocazie

Aceasta a sugerat că trebuie folosită o spumă de unghii, care trebuie întinsă într-o singură direcție. Înainte de îndepărtarea cuticulelor, Madeline Poole le sfătuiește pe femei să aplice pe unghie un balsam și apoi să lustruiască înainte de a le pili. Cuticulele trebuie îndepărtate cu un băț din lemn de portocal.

Probabil cel mai important pas în realizarea unei manichiuri perfecte este aplicarea ojei. Poole a spus că pensula trebuie folosită doar de trei ori și într-o singură direcție, precizând că prima dată se va aplica oja pe mijlocul unghiei și mai apoi pe lateraul acesteia.

Pentru ca unghiile să arate perfect, manichiurista a precizat că, înainte de realizarea ultimului pas, se poate folosi o pensula înmuiată în acetonă pentru a curăța excesul de ojă. La final, trebuie aplicat un balsam pentru ca oja să reziste și să strălucească pentru mai mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel