Trucuri pentru a elimina mirosul urât al hainelor

Cele mai multe pete de pe haine sunt îndepărtate prin spălarea lor, însă, ce faci atunci când acestea capătă un miros neplăcut? Există câteva trucuri care vă pot salva. 

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să vă asiguraţi că maşina de spălat este curată. Este posibil ca din această cauză hainele să capete un miros neplăcut. 

Lăsaţi uşa maşinii de spălat mereu deschisă pentru a facilita ventilarea și eliminarea umezelii din interiorul acesteia.

Din când în când, o dată pe lună, putem spăla fără haine la 90 de grade. Acest lucru elimină elementele care s-au depus în maşina de spălat și care pot provoca un miros neplăcut. În cele din urmă, putem curăța filtrul. 

Alte cauze și remedii

Mirosul urât al hainelor ar putea fi cauzat de faptul că nu s-au uscat bine.

Există numeroase soluții care vă pot scăpa de mirosul neplăcut al hainelor: adăugați o ceașcă de oțet sau bicarbonat de sodiu în maşina de spălat. În acest fel, detergentul va acţiona mai bine, iar hainele vor mirosi frumos.  

Un alt remediu care acționează în același mod este lămâia. Amestecaţi sucul unei lămâi cu apă şi aplicaţi cu un burete. Lăsaţi să se usuce timp de câteva ore. Veţi observa că hainele miros mai frumos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel