Turcan, ATACĂ bugetul: O încropire. E un spectacol ieftin

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri că bugetul de stat, propus de PSD, este "o încropire", care transmite românilor mesajul că social-democraţii vor mai întâi să îşi "scape" corupţii. 

Potrivit preşedintelui interimar al liberalilor, "bugetul arată lipsa de viziune a celui mai stufos guvern de până acum şi confirmă nesustenabilitatea angajamentelor PSD din perioada campaniei electorale". 

"Reiese din proiectul de buget că se aşteaptă o creştere a veniturilor din mediul privat, ceea ce înseamnă o creştere a poverii pe mediul privat. De asemenea, din proiectul de buget se vede foarte clar viziunea de întărire a dependenţei autorităţilor locale de Guvern, pentru că atât timp cât sunt diminuate veniturile transferate autorităţilor locale înseamnă că practic vor transforma primarii şi preşedinţii de CJ în oameni dependenţi de banii pe care cu milostivenie îi va transfera PSD. Domnul Dragnea cere şi Guvernul execută, iar dacă Guvernul nu execută, atunci este urecheat în public. Acest spectacol ieftin este în detrimentul opiniei publice şi al cetăţenilor", a susţinut Turcan, precizează Agerpres.

Liderul liberal a anunţat că intenţionează să discute cu reprezentanţii celorlalte partide de opoziţie pentru a-şi susţine reciproc amendamentele la buget. 

"Mi se pare firesc, privind prin prisma abordării PNL, să existe o solidaritate a celor din opoziţie. În PNL am stabilit ca parlamentarii din judeţe să preia câteva proiecte de importanţă majoră în comunităţile lor şi pe care să încerce să le susţină financiar prin amendamente la Legea bugetului", a adăugat Raluca Turcan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel