Trevor Engelson, fostul soţ al lui Meghan Markle, s-a recăsătorit cu o moştenitoare bogată

Când Meghan Markle a decis să pună capăt căsătoriei sale cu producătorul Trevor Engelson, în august 2013, actriţa i-a restituit verigheta şi inelul de logodnă, notează online ziarul spaniol ABC.

Este ceea ce relatează Andrew Morton în cartea sa biografică 'Meghan a Hollywood Princess', unde relatează cu multe detalii modul în care s-a destrămat după trei ani şi jumătate această căsnicie. Fosta actriţă americană a trecut însă pagina şi s-a căsătorit anul trecut cu prinţul Harry al Marii Britanie, iar anul acesta s-a născut primul său copil.

La rândul său, Trevor a avut început o relaţie cu dieteticiana Tracey Kurland în noiembrie 2017, iar la mijlocul anului trecut el s-a logodit la Miami cu iubita sa care este totodată o moştenitoare bogată. Şapte luni de relaţie au fost suficiente pentru a o cere în căsătorie pe iubita sa şi spune din nou 'da'. 'Sunt cel mai fericit om din lume!! Pregătiţi-vă de petrecere', a scris producătorul sub o imagine în care cei doi apar îmbrăcaţi în mire şi mireasă.

Mireasa în vârstă de 31 de ani este fiica lui Stanley Kurland, om de finanţe care a făcut avere în epoca tulbure a crahului imobiliar din 2008. Rapiditatea cu care s-a recăsătorit Trevor a trezit tot felul de comentarii în presa internaţională, iar unii l-au suspectat chiar că a dorit să-i facă în ciudă lui Meghan, fiind adevăratul motiv pentru care s-a grăbit să ceară mâna altei femei. Producătorul şi-a organizat nunta cu dieteticiana Kurland în rit evreiesc la Montecito, în California. A fost o nuntă sobră la care au asistat mai puţine persoane cunoscute decât la precedenta cununie cu fosta actriţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel