Tren internațional, deraiat în județul Sibiu

Un accident feroviar a avut loc în această dimineață în județul Sibiu. Un tren de călători a deraiat. 

Locomotiva trenului 74-1, care circula în relaţia Braşov - Budapesta, a deraiat între staţiile Sălişte şi Apoldu de Sus, potrivit unui comunicat de presă al CFR, scrie Agerpres. 

"Între staţiile Sălişte şi Apoldu de Sus ( SRCF Braşov) s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului 74-1 ( CFR Călători ). A fost îndrumată locomotivă de ajutor, din staţia Sibiu, trenul urmând să fie reînscris în circulaţie în maximum 15 minute, pe ruta deviată Sibiu-Copşa Mica-Alba Iulia-Vinţu de Jos", se spune în comunicat.

Sursa citată menţionează că nu sunt alte trenuri afectate de acest eveniment feroviar. Trenul 74-1 circulă în relaţia Braşov - Budapesta.

Nu au fost înregistrate victime

Comandantul ISU Sibiu, Cosmin Balcu, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, că nu există informaţii că vreo persoană ar fi fost rănită, după ce locomotiva unui tren de călători a deraiat între Apoldu şi Sălişte.

"Informaţia a venit la ora 10.58 de la un angajat de la CFR. Ni s-a spus că nu există pagube sau victime", a explicat Cosmin Balcu.

Potrivit sursei citate, cei de la CFR au dat asigurări că locomotiva va fi repusă pe şine în cel mai scurt timp. Surse oficiale au declarat, pentru Agerpres, că în tren se aflau 50 de călători când locomotiva a deraiat. Trenul avea două vagoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel