Tren deraiat în județul Sibiu. Transporta echipament militar. Traficul feroviar este oprit - UPDATE

Locomotiva unui tren marfar a deraiat în această dimineață în județul Sibiu în urma unui accident. 

UPDATE: Traficul feroviar este în continuare închis între stațiile Podu Olt - Avrig, dar pentru a menține continuitatea circulației, Regionala CF Brașov asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto pe distanța Podu Olt- Avrig, anunță reprezentanții CFR SA.

Personalul de specialitate ale Regionalei CF Brașov este deja la fața locului pentru a lua toate măsurile necesare în vederea accesului în zona deraierii a utilajelor de intervenție, cu care se va acționa pentru ridicarea și repunerea pe șină a locomotivei.

- Știrea inițială - 

Locomotiva unui tren marfar a deraiat în această dimineață în județul Sibiu în urma unui accident rutier. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este oprită pe magistrala 200, în zona localității Mârșa, județul Sibiu. 

”Conducătorul unui autocamion nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată și a fost surprins și acroșat de un tren marfar care circulă pe relația Sibiu – Brașov. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă locomotiva trenului a deraiat”, se arată într-un comunicat de presă. 

Autoritățile intervin la fața locului pentru efectuarea cercetărilor și pentru repunerea locomotivei pe șine. 

Conform reprezentanților IPJ Sibiu, trenul se deplasa spre Brașov și transporta echipament militar. În urma accidentului încărcătura nu a fost afectată. 

Traficul feroviar de călători nu este afectat

”Menționăm faptul că la această oră nu este afectat graficul de circulație al niciunui tren, primul tren care ar trebui să tranziteze zona respectivă este programat pentru ora 13.00”, susțin reprezentanții CFR SA.

Personalul de specialitate ale Regionalei CF Brașov este deja la fața locului pentru a lua toate măsurile necesare în vederea accesului în zona deraierii a utilajelor de intervenție, cu care se va acționa pentru ridicarea și repunerea pe șină a locomotivei.

Cauzele producerii deraierii vor fi stabilite de comisia de investigare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel