Trei proxeneţi din clanul Moloman, obligaţi să-i returneze 300.000 de euro unei prostituate

italia
italia

Caz fără precedent în justiția românească.  Trei proxeneţi din Iaşi sunt obligaţi să îi returneze unei prostituate 325.000 de euro. Banii au fost câştigaţi de către fata în Italia din prostituţie, dar a fost nevoită să îi cedeze celor trei proxeneţi.

Tânăra a obţinut din prostituţie peste 14 de miliarde de lei vechi. Fata a fost racolată de membrii clanului Moloman şi a obligată să se prostitueze în Italia în urmă cu trei ani. Cu banii căştigaţi proxeneţii şi-ar fi cumpărat vile, apartamente şi mai multe terenuri în judeţul Iaşi, potrivit RTV.

Judecătorii Tribunalului Iaşi au decis miercuri să-i condamne pe opt membrii ai clanului Moloman şi i-au obligat pe aceştia să-i restitue tinerei suma pe care aceasta a obţinut-o din prostituţie în folosul reţelei. Cei mai multi bani au fost produsi din sex oral, dupa cum a declarat tanara in fata anchetatorilor.

Instanța ieșeană a dispus, miercuri, condamnarea membrilor clanului Moloman după cum urmează:  Cristina Moloman a fost condamnata la 8 ani de inchisoare, Ionel Moloman la 7 ani, Marinel Moloman - 7 ani si sase luni, Iolanda Simionica - 7 ani, Ecaterina Avadani - 7 ani, Maria Florescu - 7 ani, Teodorescu Alexandru - 7 ani, Daniel George Capitanu - 7 ani. Acestia au fost obligati si la plata unor despagubiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel