Urmărește emisiunea live


Trei membri ai unui partid, fără mandatul de consilier. Doi, excluși

Trei consilieri ai unui partid au rămas fără funcții. 

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Ecologist Român (PER) Braşov, Cătălin Nămăescu, a anunţat miercuri într-o conferinţă de presă că a fost retras sprijinul politic pentru un consilier judeţean, iar un consilier local şi unul judeţean au fost excluşi din partid, în urma unor abateri disciplinare.

”Este vorba despre Mariana Sebeni Comşa, consilier judeţean, şi Marius Comşa, consilier local, care au fost excluşi din partid. Pentru domnul Nicolae Postoloche, consilier judeţean, i s-a ridicat sprijinul politic şi nu mai poate îndeplini mandatul, el rămânând în partid. Excluderea celor doi membri nu am făcut-o noi, organizaţia judeţeană, i-a exclus Biroul Politic Naţional (BPN), cu unanimitate de voturi. Personal am încercat să evit măsurile de acest gen. Eu consider că din moment ce nu te mai regăseşti într-o echipă ar fi bine să pleci singur”, a precizat Nămăescu.

El a adăugat că hotărârea de excludere a venit în urma încălcării unor articole din statutul partidului, referitor la disciplina în partid, neplata cotizaţiei, neimplicarea în activitatea partidului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel