Trei copii pe bicicletă, spulberaţi de o camionetă, în Năsăud - VIDEO

Trei copii mergeau haotic cu bicicleta pe contrasens pe șoseaua din centrul orașului Năsăud au fost loviți de o camionetă.

Accidentul a avut loc în Piața Unirii din Năsăud, iar martorii spun că cei trei copii mergeau haotic cu bicicleta pe contrasens pe șoseaua din centrul orașului, în momentul în care au fost loviţi de mașina care circula regulamentar.

În urma impactului, doi dintre cei trei băieţi, de 11 și 13 ani, s-au ales cu zgârieturi și leziuni ușoare, ei fiind transportați la Centrul de Primiri Urgențe de la Spitalul Orășenesc Năsăud, conform Antena 3. Cel de 14 ani a fost găsit de echipajele de prim ajutor cu un traumatism craniocerebral, medicii suspectând și un traumatism la coloană. El a fost transportat la UPU SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Conform sursei citate, polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul autoutilitarei, care este din localitatea Cepari, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi nu consumase băuturi alcoolice.

VIDEO 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel