Urmărește emisiunea live


Trei copii, mușcați de un câine lup, chiar în sala de clasă

Incident grav într-o școală din Reșița, unde un câine lup a atacat trei elevi, după ce a reușit să intre într-o sală de clasă. Jandarmii și doi hingheri au intervenit pentru a prinde animalul.

Incidentul s-a petrecut în această dimineață, la o școală gimnazială din Reșița, conform Realitatea Plus. Câinele, care aparținea unui barbăt care locuiește lângă școală, a reușit să intre în sala de clasă și, în agitația creată, a atacat trei elevi.

Cei trei elevi au ajuns la spitalul de urgență, unde unuia i s-a făcut vaccin antirabic. Doi copii au declarat că s-au speriat.

Conform sursei citate, timp de 20 de minute profesorii au încercat să prindă câinele, dar fără succes. Într-un final au fost chemați jandarmii și hingherii. Jandarmii au identificat stăpânul, ai cărui copii sunt elevi la aceeași școală. Din spusele doctorului veterinar, câinele a escaladat gardul casei și s-a dus după copii în școală.

Jandarmii au dus câinele la padoc și va sta acolo până ce proprietarul certifică cu documente că este sănătos. În urma incidentului, jandarmii l-au reclamat la poliție pe proprietarul animalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel