Apple, tranzacția ANULUI. Mutarea făcută în 2018

Apple ar putea face una dintre cele mai mari tranzacții ale anului 2018, privind lichiditățile de care dispune compania.

În urma mai multor zvonuri apărute, Apple ar putea lansa un serviciu de subscripție video în anul 2018, astfel va contracara influența Netflix, potrivit playtech.ro. Analiștii de la Citi consideră că producătorii iPhone-ului ar putea cumpăra compania de streaming în loc să-i creeze un rival. 

Există totuși o șansă ca Apple să cumpere Netflix

Potrivit analiștilor Jim Suva și Asiya Merchant, ar există o șansă de aproximativ 40% ca Apple să cumpere Netflix, având în vedere noile legi fiscale, gigantul din sectorul tehnologiei va putea repatria aproximativ 220 de miliarde de dolari în SUA.

"Firma are prea mulți bani lichizi – aproximativ 250 de miliarde de dolari – iar suma crește cu 50 de miliarde în fiecare an. Asta e o problemă pe care mulți și-ar dori să o aibă", spun Suva și Merchant. iTunes a fost un succes major pentru Apple, dar clienții s-au îndreptat către servicii ca Netflix, Amazon și Hulu, în căutarea show-urilor preferate. Bătălia pentru scenarii de film și de seriale se intensifică în Silicon Valley. YouTube, deținut de Google, deja produce seriale de televiziune originale, iar Amazon a câștigat premii Oscar pentru show-ul "Manchester by the Sea", a declarat unul dintre analiști.

Apple i-a angajat deja pe Jamie Erlicht și pe Zack Van Amburg, pentru a direcționa eforturile companiei către succesul la Hollywood. Conform zvonurilor, deja se lucrează la un show TW cu Reese Witherspoon și Jennifer Aniston.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel