Transportatorii, PROTEST în Piaţa Victoriei

Transportatori din Bucureşti şi ţară vor protesta miercuri, 20 decembrie, în Piaţa Victoriei, începând cu ora 9:00, pentru modificarea Legii 38/2003 în vederea eradicării activităţii neautorizate şi nelicenţiate din domeniul transporturilor rutiere de persoane - de taxi, rent a car şi prin curse regulate sau ocazionale.

'Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) anunţă reluarea protestelor anunţate în Bucureşti, mâine (n.r. azi), de la ora 9:00, pentru a cere modificările legislative promise de ministrul Transporturilor, Felix Stroe. La protest vor participa până în 5.000 de transportatori, din Bucureşti şi reprezentanţi din alte oraşe ale ţării.

Chiar dacă primarul general, Gabriela Firea, a luat hotărârea eliminării concurenţei neloiale din Bucureşti, restul ţării suferă în continuare din cauza concurenţei neloiale şi a pirateriei, astfel încât protestele vor continua', se menţionează într-un comunicat al COTAR.

Potrivit sursei citate, COTAR a renunţat la protestul care iniţial a fost anunţat pentru data de 13 decembrie în contextul funeraliilor regale, dar şi pentru a aştepta ca ministrul Transporturilor, Felix Stroe, să-şi ducă la îndeplinire promisiunea pe care a făcut-o transportatorilor la întâlnirea la care i-a convocat înainte de mitingul anunţat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel