Transferurile ”galactice” cerute de Zidane la Real Madrid

Transferurile ”galactice” cerute de Zidane la Real Madrid
Transferurile ”galactice” cerute de Zidane la Real Madrid

Real Madrid se pregătește să treacă în vară prin schimbări masive de lot.

Zinedine Zidane revine la Real Madrid și are planuri mari, chiar salariul său a cunoscut o creștere spectaculoasă de la 9,5 la 16 milioane de euro pe an, potrivit Gazzetta dello Sport.

Presa internațională de specialitate anunță că Neymar, Hazard, Salah și Icardi sunt marile nume pe care Zidane le-a cerut lui Perez. Însă, analiștii consideră că șansele ca Neymar și Salah să fie aduși din vară sunt destul de mici. Hazard și Icardi devin astfel principalele ținte ale "galacticilor".

Hazard se află pe lista Realului de mai mult timp, însă până acum cele două părți nu au ajuns la un acord. Având în vedere că jucătorul belgian nu a semnat inca prelungirea contractului cu Chelsea pare a fi mai simplu ca Hazard să ajungă în vară pe "Santiago Bernabeu". În același timp, Icardi este un alt jucător pe care Real îl poate lua destuld e ușor. Argentinianul a intrat în conflict cu Inter din pricina negocierilor pentru prelungirea contractului. Icardi nu a fost de acord cu termenii noului contract, iar Inter i-a retras banderola de căpitan și l-a scos din lot.

Schimbări la Real Madrid în noua eră Zidane

Conform Tuttomercato, primul obiectiv al lui Zidane este reconstrucția lotului, iar primul pe lista plecărilor a fost trecut Gareth Bale, remarcă sport.ro. Accidentările, forma slabă din ultima perioadă, precum și salariul uriaș pe care îl are galezul pot fi motivele pentru care Real Madrid ar putea să se despartă de galez.

Lista jucatorilor care ar mai putea să spună adio campioanei Europei chiar din vară se mai află Isco, Mariano, Marcelo, Vallejo si Brahim Diaz.

Citește și:

Zinedine Zidane a semnat cu Real Madrid. Buget imens pentru transferuri

Se caută o vedetă. Mbappe, Neymar, Zidane sau Mourinho? Planurile președintelui Real Madrid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel