Transferuri Steaua. Golofca, primul plecat. Becali confirmă

becali
becali

Cătălin Golofca va pleca de la Steaua. Gigi Becali spune că patronul celor de la FC Botoșani l-a convins să revină chiar și pentru un salariu mai mic. 

"I-am spus domnului Iftime să-l convingă pe Golofca. El, dacă are 8-9.000 de euro salariu, crezi că se mai duce la 5-6? Domnul Iftime mi-a spus că l-a convins. Atunci, acum îl dau", a explicat Becali, conform prosport.ro. 

Patronul celor de la Botoșani spune că nu ar fi vorba despre o țeapă pe care a dat-o Stelei. 

 "La prima discuţie, pare că ar fi o ţeapă pe care noi am dat-o celor de la Steaua cu Golofca. Nu e adevărat. Eu cred în continuare că Golofca e un fotbalist bun, dar la Steaua nu a avut cele mai bune condiţii pentru calităţile lui. Eu zic că Steaua e de vină pentru că el nu a performat. Acolo e o echipă care atacă în continuu, care joacă pe spaţii mici. Golofca e un jucător de viteză, pe spaţii mari, largi.

Eu vreau să-l iau înapoi şi cred că va veni. Dacă nu are ofertă din afară, am vorbit cu domnul Becali să vină înapoi la Botoşani. Dacă va juca, cu siguranţă vom putea obţine o altă ofertă pentru el în vară, pentru că el poate juca la o echipă mai bună", a declarat Iftime la DigiSport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel