Transferuri Steaua. Becali: Mai aduc 2-3 jucători. Anunț despre Nemec

Gigi Becali a anunțat recent că mai dorește doi sau trei jucători. Totodatăa a anunțat că transferul lui Adam Nemec de la Dinamo, cel mai probabil nu se va mai realiza. 

"Nu am mai vorbit despre Nemec. Îl am pe Alibec. Am mare încredere în Alibec. Nu știu dacă mai facem transferuri. Avem o superechipă și toate posturile sunt acoperite. Poate mai aduc 2-3 jucători, dar nu e sigur", a spus Becali, pentru Gazetă.

În ultimele zile ale lui 2017, Ionuţ Negoiţă era convins că atacantul de 32 de ani rămâne la Dinamo până la vară, când îi va expira contractul.

Deși părea la un moment dat Negoiță a acceptat ofertă roș-albaștrilor și Becali urma să-l facă pe Nemec unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lotul lui Dică, internaționalul slovac va rămâne în Ștefan cel Mare până la vară. Sau cel puțin asta susține finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță.

Omul de afaceri a recunoscut că are o ofertă de la FCSB pentru Nemec, însă dacă ținem cont de ultimele declarații, atacantul poate ajunge în curtea roș-albaștrilor cel mai devreme în vara lui 2018.

"Avem oferte pentru Nemec, inclusiv de la FCSB, dar Adam nu pleacă. Mai are contract cu Dinamo și mă aștept, cunoscându-i profesionalismul desăvârșit, să și-l ducă la bun sfârșit până în ultima zi. Trebuie să ne ajute să intrăm în play-off", a spus Negoiţă, conform digisport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel