Transferul lui Răzvan Marin îi aduce peste 2 milioane lui Hagi: E bine când ai de primit

Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă pentru transferul lui Răzvan Marin la Ajax.

Gică Hagi a spus, după semifinala de cupă cu Craiova, când a aflat despre oficializarea transferului lui Răzvan Marin, că a crezut in el, că e serios și ”a progresat in fiecare zi”.

„E mare lucru! Eu m-am născut și am crescut cu Ajax din anii '70, cu idolul Johan Cruyff. Dacă eu nu am ajuns acolo, mă bucur pentru el. Munca se vede. Felicitări lui Răzvan! Bravo lui! Trebuie să o țină tot așa, să ajungă și mai mare, că mare e deja.

Vor veni din urmă și alți jucători. Eu am răbdare, chiar dacă vedeți că mă agit. A lucra cu copiii înseamnă să ai răbdare. Trebuie să ai mulți neuroni de cheltuit. Eu încă îi am”, a declarat Hagi la TV Telekom Sport.

Campionii creează campioni!

Citește și: Răzvan Marin, marcator de trei puncte, în deplasare

E bine când ai de primit

”Greul începe de acum! A ajuns la un club mare la care trebuie să câștigi în fiecare zi. El seamănă cu Xavi, știe fotbal de echipă mare. Știți cum e, eu l-aș baga întotdeauna. Eu am avut încredere în el, îl felicit pe taică-su că a avut încredere să îl lase la mine. Noi avem procente din transferuri și ei trebuie să mă plătească. E bine când ai de primit, nu e bine când ai de dat", a spus Hagi la Digisport.

În momentul transferului la Standard Liege, clubul belgian i-ar fi garantat lui Gică Hagi 20% din valoarea încasată dintr-o tranzacție următoare. Asta înseamnă, acum, încă 2,14 de milioane de euro pentru Viitorul. În total, 3,94 de milioane ar fi câștigul lui Hagi prin transferurile lui Răzvan Marin, find cel mai mare profit din istoria Academiei sale de fotbal. Olandezii au anunțat că suma de transfer a lui Răzvan Marin la Ajax este de 12,5 milioane de euro pentru Standard Liege. Mijlocașul român a semnat un contract valabil pentru următoarele 5 sezoane.

Citește și: Răzvan Marin, transfer Ajax. Ce spune antrenorul lui Standard Liege

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel