Transferuri importante de la PRO TV la ANTENA 1

sediu antena 1
sediu antena 1

Antena 1 a mai luat trei oameni importanți de la Pro TV.

După ce Diana Zamfirescu (ex Pro TV) a preluat conducerea departamentului de PR al Antena Group, alți trei oameni care au lucrat la Pro TV au plecat la Antena 1, informează Pagina de Media.

Camelia Cavadia va fi, din iulie, PR Manager al postului Antena 1. Ea a fost PR Manager la Pro TV, până la decizia managementului de a concedia subit tot departamentul de PR.

A lucrat în Pro TV din 10 decembrie 1995 și până pe 9 mai 2014. A participat la promovarea tuturor producțiilor, campaniilor și vedetelor Pro TV, încă de la lansarea postului.

VEZI ȘI: Antena 1, achiziție dureroasă pentru Pro TV

Oana Mihalache a fost senior PR Coordinator la Pro TV. Va avea aceeași poziție, dar la Antena 1. A intrat în Pro TV în martie 2006, în echipa Știrilor Pro TV. Din martie 2008 s-a alăturat departamentului de PR PRO TV în funcția de senior PR coordinator și s-a ocupat de proiecte precum: Știrile PRO TV (vedete, campanii, emisiuni), România, te iubesc, Dansez pentru tine (ultimele două sezoane), Tanti Florica, Apropo TV, Ce se întâmplă, doctore?, Patru nunți și-o provocare.

Senior copywriter va fi și Alina Sin. A fost senior PR Coordinator la Pro TV, din decembrie 2005, până în acest an. S-a ocupat de proiecte MediaPro Music, precum și de alte proiecte, precum MasterChef, Las Fierbinți, Happy Hour/La Măruță, Serviciul Român de Comedie, Spitalul de demență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel