Transfer de marcă în Anglia: Arsenal are un număr 10 din România

Transfer de marcă în Anglia: Arsenal are un număr 10 din România
Transfer de marcă în Anglia: Arsenal are un număr 10 din România

Arsenal Londra are din nou în componența un număr 10 din România, scrie pe pagina sa de Facebook impresarul Cătălin Sărmășan.

Cătălin Sărmășan mai scrie că jucătorul Cătălin Cîrjan a semnat ”un contract cu clubul londonez, mijlocașul român de 16 ani devenind “tunar” pentru urmatoarea etapă a carierei sale. Felicitari Cătălin și mult succes în această nouă aventur!”

Impresarul precizează că ”Transferul lui Cătălin Cîrjan la Arsenal este rezultatul unei munci colective de peste doi ani. Mulțumesc familiei pentru încrederea acordată în toată această perioadă, lui Adrian Oprișan pentru profesionalismul dovedit, lui Ovidiu Kurti pentru susținerea necondiționataă din momentele dificile prin care a trecut Cătălin și, nu în ultimul rând, staffului tehnic de la Arsenal, care a crezut necontenit în profilul profesional și caracterial al acestui copil”.

Conform transfermarkt.com, Cătălin Sărmășan îi mai impresariază, printre alții pe Adrian Petre, de la Esbjerg, Razvan Oaidă, de la FCSB, Vlad Dragomir, de la Perugia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel