UPDATE Tramvaiul 41 - circulație reluată. Ce linii mai sunt afectate

Tramvai 41
Tramvai 41

Un tramvai de pe linia 41 a deraiat la terminalul Ghencea, iar circulația acestuia a fost blocată aproape 4 ore.

UPDATE 2

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată, vineri, după mai mult de trei ore de blocaj cauzat de deraierea unui tramvai la terminalul Ghencea, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB) într-o postare pe Twitter.

"S-a reluat circulaţia în terminalul Ghencea, cu tramvaiele liniei 41. Blocarea a durat 225 minute", notează societatea de transport.

Pe de altă parte, STB anunţă reluarea circulaţiei şi pe alte linii de transport afectate vineri dimineaţa. Astfel, la această oră, tramvaiele de pe liniile 1, 19, 23, 27 şi 34, circulă normal.

"S-a reluat circulaţia tramvaielor din liniile 1, 23 şi 34, de pe Bulevardul Camil Ressu şi Bulevardul Baba Novac. Blocajul a fost între orele 08:40 - 09:20. S-a reluat circulaţia cu tramvaiele liniilor 19, 23, 27, pe Bulevardul Camil Ressu, la Râmnicu Sărat, sens Complex Comercial Titan. Blocajul a durat între orele 09:10 - 09:20. S-a reluat circulaţia cu tramvaiele liniilor 1, 34, pe Şoseaua Mihai Bravu, sens Calea Dudeşti. Blocarea a durat 55 minute (08:40-09:35)", a postat, pe Twitter, Societatea de Transport Bucureşti.

Tramvai deraiat

Circulaţia tramvaielor 41 este blocată vineri dimineaţa, de la ora 5:50, din cauza unui tramvai care a deraiat la terminalul Ghencea, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB) într-o postare pe Twitter.

'La terminalul Ghencea, la ora 05:50, un tramvai din 41 a deraiat şi din aceasta cauză este blocată circulaţia tramvaielor. Pentru preluarea călătorilor, STB SA a introdus o linie naveta de autobuze. Echipele de intervenţie STB SA sunt la faţa locului şi acţionează pentru remediere', se precizează în anunţ.

UPDATE 1

Potrivit STB, linia navetă de autobuze 641 va prelua toţi călătorii, până la remedierea problemelor apărute pe linia tramvaiului 41 şi reluarea circulaţiei pe această linie.

În această dimineaţă, din cauza condiţiilor meteo, şi circulaţia troleibuzelor se desfăşoară cu greutate, cu perioade de staţionare, firul de contact fiind îngheţat, arată STB tot într-o postare pe Twitter.

Citește și:

Capitala va avea cea mai mare plajă artificială

Ouă otrăvite vândute în București și alte județe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel