Tramvaiul 41, blocat luni dimineaţa - Update

Circulaţia tramvaielor 41 a fost blocată luni dimineaţa timp 65 de minute, din cauza unei persoane căreia i s-a făcut rău în tramvai în zona Piaţa Presei Libere, potrivit reprezentanţilor STB.

Update: Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost blocată luni dimineaţa timp de 70 de minute, în intervalul orar 5:55 - 7:05, după ce un tramvai care intra în staţie la Piaţa Presei Libere a lovit un autobuz oprit R 441.

În urma acestui incident, singura persoană care se afla în autobuz a fost rănită şi a fost transportată la spitalul Elias pentru investigaţii complete, potrivit reprezentanţilor Societăţii de Transport Bucureşti (STB). Aceştia au anunţat că au fost suplimentate autobuzele de pe linia 641 pentru preluarea călătorilor până la refacerea fluxului normal de circulaţie.

Aceştia au anunţat că până la refacerea fluxului normal de circulaţie, va mai dura câteva zeci de minute. "După o blocarea de 65 minute (05:55-07:00), s-a reluat circulaţia liniei 41, la capăt de linie Piaţa Presei" a informat STB, transmite Mediafax.

Linia 41 de tramvai, cu o lungime de 8,5 kilometri (17 kilometri dus-întors), deserveşte zilnic în jur de 150.000 călători din 5 cartiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel