Tramvai care mergea singur a lovit două mașini și un alt tramvai. Ce s-a întâmplat cu vatmanița

tramvai
tramvai

Polițiștii au anunțat ce se va întâmpla cu vatmanița care nu a asigurat corespunzător frânarea tramvaiului și a lovit alte mașini.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele unei vatmaniţe din Timişoara, pentru vătămare corporală din culpă, întrucât nu a asigurat corespunzător frânarea tramvaiului, oprit din lipsă de curent, iar vagonul a pornit brusc în momentul în care alimentarea a revenit, rănind uşor două persoane.

"Pentru că s-a oprit curentul, vatmaniţa de 56 de ani a coborât din vagon să vadă ce s-a întâmplat, dar a lăsat maneta pe poziţia 'înainte'. Între timp, curentul a revenit, iar vagonul a pornit. Au fost accidentate uşor două persoane, vatmanul altui tramvai care a fost lovit de primul şi un călător. Pe numele femeii s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, Aurora Voicilă.

În urmă cu trei ani, un vatman a leşinat în timpul rulării din cauza căldurii şi, pentru că mergea cu uşa de la cabină deschisă, a alunecat pe caldarâm, tramvaiul continuând să meargă necontrolat. Călătorii au rămas blocaţi în vagoane, iar unul dintre pasageri a reuşit să ajungă în cabina vatmanului şi să ducă tramvaiul până în staţie, unde a fost oprit, fără a se înregistra victime.

Vezi și: Un tramvai fără vatman a lovit două mașini și un alt tramvai. Scene terifiante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel