Trăistariu, atac DUR pentru Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020. "Nu știe ce e cu ea"

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Mihai Trăsitariu a atacat-o pe Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Rotterdam. Iată ce spune cântărețul.

"Deci nu cred așa ceva! ROXEN e Larisa Giurgiu din Cluj. I-am dat Premiul " Mihai Traistariu " pe la 14 ani și i-am promis un duet cu ea. Eram în juriu la un concurs ! Iar eu am dat acest premiu NUMAI VOCILOR FENOMEN. Nu mai rețin cum canta dar ... chiar mă simt aiurea de tot acum.

Of, Doamne...Am o jenă teribilă față de situația creată și, totuși, încă îmi mențin părerea că la Eurovision TREBUIE să trimitem voci experimentate, consacrate și colosal de bune", a scris Mihai Trăistariu pe pegina de Facebook în urmă cu puțin timp.

"E mare risc. Am țipat și am urlat în gura mare"

"E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut avut un hit la radio. Nu are experință. Ea nu știe ce e cu ea", a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

"Întodeauna am țipat și am urlat în gura mare, trimiteți oameni pregătiți la Eurovision, nu copii la plesneală. Este un test ce face televiziunea acum. Tu faci probe pe o fată lansată acum trei luni. Are trei luni și o piesă. Nu știe ce înseamnă o competiție", a mai spus el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel