EXCLUSIV  Trailer - Trucul Lui Patrick cu Anca Maria Colțeanu, regizoarea momentului - video

dcnews
dcnews

Trucul lui Patrick este piesa de teatru a momentului.

Regizoarea Anca Maria Colțeanu a vorbit la interviurile DC News despre piesa „Trucul lui Patrick", scrisă de germanul Kristo Šagor. „E povestea unui băiat de 11 ani care află că va avea un frate. Copilul are un șoc, mai ales că părinții nu îi spun vestea direct, ci îi aude vorbind despre faptul că mai așteaptă un băiat. Este practic o poveste despre copii, cu copii, dar pentru părinți. Băiețelul încearcă de unul singur să înțeleagă ce i se întâmplă, să îl accepte pe noul venit în viața lui și să îl și iubească", a spus Anca Maria Colțeanu.

Scenariul piesei urmărește maturizarea bruscă a unui copil, iar comicul derivă din modul inocent al micuțului de a înțelege lumea. „Acțiunea se petrece în imaginația lui și este un fel de inițiere a lui în viață, vedem ce înțelege un copil de unul singur referitor la ce e bine și ce e rău. El pricepe că trebuie să lupte, să țină la adevăr și să iubească chiar dacă unii oameni sunt diferiți, având discuții și întâmplări cu fratele lui nenăscut", a mai spus Maria Colțeanu.

Puteți merge la spectacol pe 16 martie, dar și pe 29 martie. Verificați site-ul Teatrului de Comedie pentru a vedea programul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel