Traian Băsescu se relaxează la Predeal

basescu predeal
basescu predeal
Traian Băsescu s-a simțit obosit, după conferințele de presă  din ultimele zile de campanie electorală, unde a pus tunul pe Guvern, premier și USL. Așa că a decis să se relaxeze pentru câteva ore la Predeal. Pentru duminică, nu este greu de anticipat ce va face președintele după ce va vota, deoarece, potrivit obiceiului, acesta va merge la cumpărături.

Președintele Traian Băsescu s-a decis să petreacă câteva ore de relaxare în decorul feric de iarnă de la Predeal, mai ales că s-a depus și start de zăpadă. Vineri seara, acesta a petrecut câteva ore la un restaurant din stațiune, în cadrul unei petreceri private. Binedispus, președintele a dansat pe melodia lui Gabriel Dorobanțu: Hai, vino iar în gara noastră mică.

Împătimit al mersului cu snowmobil-ul, Băsescu nu a evitat să răspundă jurnaliștilor că dacă zăpada îi va permite, nu va evita o plimbare prin pădure. Președintele va rămâne la cabana de protocol de la Predeal până duminică dimineața, când se va întoarce la București. Este știut faptul că de fiecare dată când nu folosește elicopterul, DN1 este mereu blocat de coloana președintelui, iar ținând cont de faptul că duminică este și ziua votului, dar și din cauza timpului nefavorabil, nu este greu de anticipat cum va fi circulația pe Valea Prahovei. De asemenea, cunoscând tabieturile președintelui, acesta nu va ezita să iasă, după ce va merge la vot, la cumpărături într-un supermarket din Băneasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel