TRAIAN BĂSESCU PREMIER? Bogdan Chirieac: Ultimul lucru care se va întâmpla

Analistul Bogdan Chirieac desființează orice speculație pe marginea subiectului lansat, vineri, de Tinel Gheorghe, liderul PDL în Camera Deputaților, care a spus că marele PNL s-ar alia cu PMP și l-ar pune premier pe Traian Băsescu pentru a răsturna guvernarea PSD. 

Bogdan Chirieac spune că niciun politician și cu atât mai puțin președintele țării ar vrea să se asocieze în acest moment politic cu fostul președinte Traian Băsescu, care are o încărcătură nocivă. Analistul politic spune că ultimul lucru pe care-l va face Klaus Iohannis ar fi numirea lui Traian Băsescu premier, cu atât mai mult cu cât se cunoaște deja viitorul premier al PNL, în persoana lui Cătălin Predoiu. 

"Ultimul lucru care se va întâmpla va fi ca domnul Iohannis să-l numească pe Traian Băsescu premier. Nici pomeneală, nu vom avea de-a face cu așa ceva dintr-o mie de motive. Domnul Băsescu are o încărcătură toxică radioactivă enormă în acest moment. Orice politician va încerca să fugă", a precizat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Analostul politic a adăugat că "PMP-ul, ca partid, va avea mari dificultăți să mai existe, pentru că exista acest cârlig al puterii la Cotroceni".

"Prim-ministrul PNL-ului mare va fi domnul Cătălin Predoiu", a subliniat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel