Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu o lasă baltă pe Elena Udrea? Bogdan Chirieac: Ar fi o informație bombă

Fostul președinte Traian Băsescu ar lăsa baltă proiectul PMP și pe Elena Udrea, potrivit Antena 3. 

Partidul condus de Elena Udrea va avea marți o şedinţă la care sunt aşteptaţi apropiaţii lui Traian Băsescu din partid. Surse din PMP susţin, potrivit Antena 3, că Traian Băsescu va fi la întâlnire, pentru că vrea să anunţe că nu se va înscrie la PMP. Dezvăluirea a fost făcut luni, în emisiunea "La ordinea zilei". 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, că i se pare "puțin probabil", precizând că "ar fi o informație bombă, încă nu știu nimic, am rezerve să cred că se va întâmpla așa ceva, în promul rând pentru că PMP a luat 6% la alegerile europarlamentare, 5% la alegerile prezidențiale, a fost validat la limita pragului de intrare în Parlament de către alegeri libere și corecte". 

Bogdan Chirieac a subliniat că i se pare "un pic ciudat", pentru că Traian Băsescu a susținut-o în toată cariera politică pe Elena Udrea și mai intens în 2014. 

Analistul politic a precizat că este de părere că Traian Băsescu nu se va înscrie în PMP, precizând: "V-a spus și doamna Udrea că este prea mare pentru a face parte dintr-un partid politic".  

"Cred și eu ca vă intra în Fundația Mișcarea Populară", a conchis Bogdan Chirieac, subliniind că "Suspectez că doamna Udrea a fost păcălită de Traian Băsescu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel