Traian Băsescu: Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu vor reface USL

Președintele Traian Băsescu este sigur că Uniunea Social Liberală se va reface între cele două tururi ale alegerilor prezidențiale. Șeful statului a prezentat și o dovadă în susținerea spuselor sale.

Traia Băsescu a fost întrebat, joi seară, dacă prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, va reface USL între cele două tururi ale alegerilor prezidențiale. Șeful statului a răspuns afirmativ, adăugându-l și pe Călin Popescu Tăriceanu în ecuație. În susținerea spuselor sale, Traian Băsescu a arătat către atacurile "foarte catifelate" între liderii liberali și cei social-democrați.

Citește și: Traian Băsescu: Cele 9 milioane de dolari din Dosarul Microsoft nu au ajuns la Dorin Cocoș

"Le pare atât de rău că au plecat de la guvernare, încât se duc fluierând într-o alianță. Eu cred că se reface (n.r. - USL).

(...) USL s-a rupt pentru că și-a dat seama Crin Antonescu că oameni ăștia de la PSD nu-și vor respecta angajamentul de a-l susține la prezidențiale, ceea ce era evident de la început, și acum le pare rău că nu mai sunt în Guvern. Uitați-vă și nivelul la care se atacă, foarte catifelat, iar dacă e de făcut ceva, se face prin ziariști, pentru ca Ponta să poată spună oricând: 'Iohannis, dragul meu, dar nu eu te-am atacat, uite ziaristul ăla, care s-a dus în Germania și a pozat case'.

Oricum, Călin Popescu Tăriceanu va fi parte a guvernării de după prezidențiale, ceea ce înseamnă un fel de USL deja refăcut", a declarat Traian Băsescu, la B1 Tv.

Vezi și: Băsescu o desființează pe Macovei: Este înțeleasă cu ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel