Traian Băsescu: Dacă aș putea, aș dubla indemnizația pentru mame în concediul de maternitate

Liderii PMP s-au adunat, duminică după-amiază, la sediul central de partid pentru a împărți flori cu prilejul zilei de 8 Martie. La întâlnire a fost prezent și Traian Băsescu.

Fostul președinte a spus că dacă ar putea, ar dubla indemnizația pentru mame în concediul de maternitate.

"Acum, de când sunt bunic, am văzut și eu cum se cresc copiii. Dacă aș putea azi aș dubla indemnizația pentru mame în concediul de maternitate. (...) Seara parcă ai ieşi din mină, aşa te duci la culcare, alergând după astea mici... Este greu, dar frumos să crești copii. Pentru mine este extraordinar... pentru că nu am știut cum au crescut fetele mele, dar acum văd. Este greu, dar și extraordinar de frumos. Te uiți așa cum evoluează de la săptămână la săptămână... cum înțelege care-i nasul, care-i obrazul, care-i burtica. Este nemaipomenit", a  fostul președinte.

"Dacă sunt femei în PMP, avem premise să facem un partid solid, nu jucărie și mai ales cu oameni loiali. Vă mulțumesc pentru încrederea pe care o aveți că putem construi un partid nou și vă asigur că voi fi partenerul acestui partid până la alegerile din 2016 când trebuie să aveți un cuvânt greu de spus în alegeri", a mai zis Traian Băsescu, duminică, de 8 Martie.

Traian Basescu a ajuns în jurul orei 16:15 la sediul PMP. Fostul președinte a făcut o baie de mulțime, fiind așteptat de peste 100 de femei membre ale organizației partidului.

VEZI ȘI: Traian Băsescu, mesaj vehement: ÎMI PARE RĂU. Nu exclud ilegalități

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel