Traian Băsescu, alături de familie, la nunta fiicei lui Ion Ariton în Poiana Brașov

traian basescu
traian basescu

Traian Băsescu, împreună cu soţia sa şi cu cele două fiice, Ioana şi Elena, se aflau, duminică seară, la un restaurant din Poiana Braşov, unde are loc nunta fiicei senatorului PDL, Ion Ariton. Ioana Ariton, fiica lui Ion Ariton, s-a căsătorit, duminică, cu Ciprian Rogojan, alias Cici, de la trupa Sistem, după o relație de doi ani.

La nunta din Poiana Braşov au fost invitaţi şi preşedintele PDL Vasile Blaga, precum şi preşedintele democrat-liberalilor braşoveni, George Scripcaru.

 Scripcaru a declarat, duminică seară, pentru Mediafax, că este o nuntă frumoasă şi că toată lumea este relaxată şi că se simte bine.

 "Ariton este un bun coleg de la Sibiu, care a fost alături de noi întotdeauna şi, pentru că ne-a invitat la acest eveniment important în familia lui, am venit în această seară la nunta fiicei sale", a spus Scripcaru, care a adăugat că mireasa este foarte frumoasă.

 El a confirmat că printre invitaţi se află şi preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia şi cele două fiice, la eveniment fiind prezent şi liderul PDL, Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel