Tragere la sorți - sferturi Cupa României. Cu cine va juca FCSB și Dinamo

Vicecampioana FCSB o va înfrunta pe FC Hermannstadt, iar Universitatea Craiova o va întâlni pe Poli Iaşi în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la sediul FRF. 

FCSB va juca la Sibiu, contra finalistei Cupei României din 2018. În acel an, sibienii au câştigat cu 3-0 în sferturile de finală contra roş-albaştrilor. Universitatea Craiova, câştigătoarea trofeului în 2018, va evolua la Iaşi, contra echipei locale Politehnica. Dinamo o va întâlni în deplasare pe Academica Clinceni, în timp ce singura formaţie de ligă secundă din această fază a competiţiei, Petrolul Ploieşti, va primi vizita formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Partidele se vor desfăşura într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent, în perioada 3-5 martie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu articolul 30, punctul 11 din ediţia 2018 a ROAF, regulament aprobat în şedinţa Comitetului de urgenţă din 20 iulie 2018, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situaţia jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin. 9 din ROAF, este permisă efectuarea a patru înlocuiri de jucători, cu condiţia ca cea de a patra înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.

Programul meciurilor din sferturi: Academica Clinceni - Dinamo Bucureşti Politehnica Iaşi - Universitatea Craiova FC Hermannstadt - FCSB Petrolul Ploieşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, potrivit Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel