Tragedie Timișoara. Elena Cristian: Vă spun dintr-o experiență personală

Mai multe persoane au murit la Timișoara în urma unei acțiuni de dezinsecție la un bloc din oraș, tragedie care a marcat nu numai comunitatea locală, și întreaga țară.

Încă nu există date concrete privind tragedia, lucru comentat de Elena Cristian, redactor șef dcbusiness.ro, în platoul emisiunii ”Legile Puterii” de la Realitatea Tv, luni seara:

”Cu câtă seriozitate au fost făcute analizele și tot ceea ce trebuia să se întâmple dacă s-a ajuns la concluzia că bebelușul s-a înecat cu lapte? Cum au reușit să-și dea seama ce a avut acel bebeluș, s-a întâmplat și duminică, s-a întâmplat și luni. Și cu toate astea, concluzia a venit abia după ce soțul acelei mămici care a murit a ajuns la spital. Eu cred că până la urmă, și vă spun dintr-o experiență personală, vinovat va fi angajatul care a făcut dezinsecția, pentru că a dozat aiurea, personal mi s-a întâmplat aceasta. A pus ceva aiurea în curte, a mâncat câinele... Probabil că-l vor scoate vinovat pe acel angajat care a ajuns acolo, că n-a știut să facă concentrația și probabil că lucrurile se vor mușamaliza așa cum s-a întâmplat în multe rânduri”, a spus Elena Cristian.

Astăzi, venind la tv și văzând lista subiectelor weekend-ului mă gândeam la cât de mult s-au lămurit lucrurile în ceea ce privește Maternitatea Giulești, cât de mult s-au lămurit lucrurile în accidentul din Apuseni, accidentul de la Colectiv și cred că aș mai putea să mai enumăr. Nu s-a întâmplat nimic. Cu excepția presei care a sesizat”, a completat Elena Cristian, în emisiunea Denisei Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel