Tragedie sfâșietoare în sportul românesc. Andrei Burdușel a murit

Pe Andrei Burdușel sigur îl știți. Avea doar 17 ani și speranța că va trăi. L-ați văzut în campanii prin care oamenii l-au ajutat. Dar viața sa a fost prea scurtă și aripile tânărului rugbyst nu au mai avut puterea de a-l duce mai departe. Andrei a pierdut lupta cu boala. 

Andrei Burdușel a murit astăzi la Viena, unde urma un tratament adecvat. Andrei a fost diagnosticat la începutul acestui an, în ianuarie 2017, cu rabdomiosarcom cu tumoră primară la nivelul mușchiului abdominal și cu metasteze pulmonare, hepatice și osoase. Tânărul sportiv ar fi împlinit 18 ani pe 25 iunie. 

El s-a numărat printre cei 10% dintre bolnavi la care tratamentul nu a dat rezultate. Urma un tratament multi-modal în Viena. 

”Este un moment trist pentru rugbyul romanesc. Am pierdut un tanar sportiv, parte din echipa noastra, un coechipier, pentru care acum nu mai putem decat sa tinem un moment de reculegere inaintea meciului cu Brazilia. Lumea rugbyului romanesc este alaturi de familia lui Andrei”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel