Tragedie! Nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată mortal

Actorul american Morgan Freeman este în doliu, după ce nepoata sa vitregă, actriţa E’Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiată mortal pe o stradă din Manhattan, New York, principalul suspect în acest caz fiind iubitul său.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, când un apel la numărul de urgenţă 911 anunţa un atac armat pe o stradă aflată în apropiere de locuinţa victimei. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit o femeie înjunghiată în zona toracelui, identificată ulterior ca fiind E'Dena Hines, scrie Mediafax.

Iubitul victimei, Lamar Davenport, se afla în apropiere, fiind reţinut de poliţişti şi dus la un spital psihiatric pentru un consult. Conform martorilor, citaţi de New York Post, bărbatul ar fi atacat-o pe actriţă în ceea ce se consideră că a fost un „act de exorcism".

Tânăra a fost înjunghiată de 16 ori, iar atacatorul se pare că şi-a continuat asaltul chiar şi după ce victima încetase din viaţă.

Bunica actriţei E'Dena Hines, Jeanette Adair Bradshaw, a fost prima soţie a celebrului actor american Morgan Freeman, în perioada 1967 - 1979. Deşi nu erau înrudiţi direct, actorul a adoptat-o pe mama tinerei şi se referea la aceasta ca fiindu-i nepoată, notează New York Post.

După tragicul incident de duminică, Morgan Freeman a emis o scurtă declaraţie publică, în care şi-a exprimat regretul faţă de cele întâmplate.

„Lumea nu va cunoaşte niciodată talentul său artistic şi cât de multe avea de oferit. Familia şi prietenii ei au fost îndeajuns de norocoşi să fi cunoscut ce însemna ea ca persoană. Steau ei va continua să strălucească în inimile noastre, prin gânduri şi rugăciuni. Odihnească-se în pace", a transmis Morgan Freeman, printr-un purtător de cuvânt.

În 2012, Morgan Freeman a fost nevoit să dezmintă public o serie de speculaţii conform cărora ar fi fost implicat într-o relaţie amoroasă cu E'Dena Hines.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel