TRAGEDIE! Militar găsit spânzurat în subsolul unui bloc

Un militar a fost găsit spânzurat în subsolul unui bloc. 

El avea 40 de ani și a fost găsit mort în subsolul unui bloc. Ar fi avut probleme la serviciu și în familie. 

Bărbatul care avea 40 de ani a fost găsit spânzurat în subsolul unui bloc de pe Bulevardul Spiru Haret din municipiul Buzău unde locuia în chirie, împreună cu familia.

[citeste si]

Sâmbătă după-amiază, Teodor P. și-a anunțat socrul că va coborî până în subsol pentru a duce câteva borcane. După un timp, văzând că nu se mai întoarce, socrul său mers după el, însă l-a găsit spânzurat de o conductă din boxă.

”S-a plâns că-l umilește comandantul. Zicea tot timpul: „De ce mă trimite numai pe mine în misiune?". Eu i-am spus că nu trebuie să se dea bătut. Șeful zice, tu mergi mai departe. Nu se face așa ceva, doar din atât. Cred că a fost laș aici. Au trecut și peste mine zece comandanți, dar mi-am văzut de treabă. Dar e posibil să fie și altceva. Mai erau și certuri în familie. Ziceți-mi mie o familie în care nu sunt certuri. I-am și spus, dacă nu se mai poate în familie, tu într-o parte, ea într-o parte, dar a zis că nu vrea, că el ține la fată.”, a povestit socrul bărbatului.

Bărbatul era subofiţer la unitatea militară de transmisiuni din cadrul Diviziei 2 Infanterie ”Getica”. Era căsătorit cu o avocată şi avea o fetiţă de cinci ani.

Poliţia a deschis, conform procedurii, dosar penal pentru moarte suspectă, cel mai probabil o ancheta urmând a fi preluată de Parchetul Militar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel