TRAGEDIE. Doi fraţi au murit intoxicaţi. Urmau să-şi înmormânteze mama

Tragedie în Brăila, unde doi frați au fost găsiți intoxicați în casa părintească. Bărbatul și sora lui mai mare au fost găsiți fără suflare, sâmbătă dimineață, în aceeași locuință în care, cu o zi înainte, și-a găsit sfârșitul mama acestora.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, și sora lui mai mare, de 56 de ani, au revenit la casa părintească, după ce, vineri, au aflat că mama lor a murit. După ce au depus trupul neînsuflețit la capela bisericii și au obținut actele de deces, frații au înoptat în casa părintească din Brăila.

Oamenii urmau  să-și înmormânteze mama, însă în  dimineața zilei de sâmbătă un unchi a venit să-i vadă, după ce încercase în repetate rânduri să-i găsească la telefon. Speriat, bărbatul a sunat la 112. Polițiștii l-au găsit pe bărbat zăcând pe un fotoliu, în timp ce sora lui era pe dușumea, lângă aragaz. Din primele cercetări, amândoi au murit intoxicați, informează Obiectiv Vocea Brailei.

Cauza probabilă a decesului ar fi o intoxicare cu monoxid de carbon. Anchetatorii au aflat că, în urmă cu două zile, o firmă autorizată a verificat instalația de gaze. Vecinii susțin că proprietara ar fi eliminat hornul de la centrala termică.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupurile fără viață au fost transportate la morgă, unde medicii legiști vor efectua necropsia. Doar atunci anchetatorii vor afla cauzele și împrejurările în care au murit cei doi frați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel