Tragedie Caracal, raport INML. Alexandru Cumpănașu cere expertiză internațională

Raportul INML confirmă că oasele găsite în butoiul improvizat al lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu. A fost un șoc pentru familia care a sperat până în ultima clipă că Alexandra e în viață. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a spus că vrea să facă și o expertiză internațională. 

”Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel "butoi". Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de ARGINT au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura uriașă. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar "afumate" dar întregi", a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook. 

Alexandru Cumpănașu mai scrie că, până la contraexpertiza internațională, e obligat să accepte testul INML, dar nu și povestea servită de Gheorghe Dincă privind arderea trupului, considerând incalificabil și inexplicabil de ce cercetarea la fața locului s-a făcut fără criminaliști. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel