Tragedie Caracal. INML, rezultate, informații de ultimă oră

În scurt timp, vom transmite informațiile de ultimă oră de la INML, rezultatele cu privire la oasele găsite într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă, din Caracal. 

UPDATE: Se confirmă că oasele din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. Alexandru Cumpănașu a spus informația la Antena 3. 

Vezi aici: Tragedie Caracal. Alexandru Cumpănașu: Se confirmă moartea Alexandrei, rezultat INML

Potrivit informațiilor Antena 3, în butoiul lui Dincă au fost găsite doar oasele Alexandrei. 

Antena 3 transmite, pe surse, informațiile aflate de la INML. Potrivit informațiilor transmise în emisiunea ”Exces de Putere”, raportul antopologic arată că oasele sunt umane, aparțin unui copil de sex feminin, cu vârstă între 14 și 17 ani, talie subțire, nu foarte înalt. 

În ceea ce privește raportul genetic, va fi adus la cunoștința părinților, în primul rând. ”Suntem în posesia acestor date și nu le vom divulga până când nu vor primi informația în primul rând părinții Alexandrei” a spus Adrian Ursu.

-------- 

UPDATE: Potrivit Antena 3, este posibil ca sâmbătă dimineață să fie comunicate rezultatele de la INML. 

DIICOT anunță că, astăzi, a primit de la INML raportul de expertiză medico-legală pe materialul osos și dentar identificat acasă la Gheorghe Dincă. 

Adrian Ursu a spus, la Antena 3, că la INML nu au fost trimise și probele ADN din casa Luizei, pentru a fi comparate cu probele găsite acasă la Gheorghe Dincă. 

Comunicat de presă al DIICOT: 

”În cursul acestei zile, Institutul Naţional de Medicină Legală a transmis DIICOT - Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos si dentar identificat în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe.

Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel