Tragedie Caracal. Imaginile confirmă că Dincă a fost la farmacie. Harnagea: Sunt 14 farmacii în Caracal, cât putea să dureze?

Alexandra
Alexandra

Cătălin Harnagea, fost director al Serviciului de Informaţii Externe, a declarat la Antena 3 că este surprins de lipsa de reacţie a poliţiştilor, mai ales după ce Alexandra, tânăra pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dincă, i-a anunţat pe cei de la 112 că ucigaşul ar fi mers la o farmacie din Caracal. 

"Vreau să spun că imaginile cu Dincă confirmă, probabil, că omul chiar s-a dus la farmacie. Ştiţi discuţia Alexandrei cu ultimul dispecer, când i-a zis că el s-a dus la farmacie să ia nişte cremă.

Dacă ieri nu aveam claritatea acestei acţiuni a respectivului, acum, 90 la sută fiind evident, mă miră că poliţiştii nu au dat telefoane. Sunt 14 farmacii în Caracal, cât putea să dureze? Puteau să sune, să întrebe dacă a venit cineva să ia cremă de mâini. Dacă da, cum arată?", a spus Cătălin Harnagea, la Antena 3. 

În ultimul apel făcut la 112, Alexandra a reuşit să le spună operatorilor mai multe detalii privind locul unde se află, dar şi faptul că atacatorul ei a plecat la farmacie, pentru a-i cumpăra cremă pentru rănile de la mâini. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel