Tragedie Caracal. Bogdan Chirieac propune salariu de procuror și pensie specială pentru o jurnalistă Antena 3

Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat din nou prestaţia anchetatorilor în cazul Caracal şi a afirmat că, dacă nu ar fi fost presa implicată, probabil ancheta în cazul Alexandrei Măceşanu s-ar fi desfăşurat la fel precum cea din cazul Luizei Melencu: fără avans notabil după mai bine de trei luni. 

"Este a noua zi de batjocură pentru poporul român. Cred că asta este sintagma lăsată de Violeta Romanescu. Felicitări Georgianei Murgilă, eu nu am văzut din partea procuratorii o asemenea desfăşurare, cu dovezi, cu imagini de pe camerele de luat vederi. Vorbesc foarte serios, propun ca Georgianei Murgilă să i se dea salariul de procuror cât mai este jurnalist şi pensie specială după ce se lasă de meserie. Merită! Tot ce ni s-a servit până acum, dânsa nefiind procuror, cu pensie specială, etc, ne arată că se poate. Problema este că iată, este a noua zi când nu se ştie nimic despre soarta fetelor. Absolut nimic!", a declarat Bogdan Chirieac. 

Georgiana Murgilă este reporterul Antenei 3 care a descoperit mai multe imagini ale camerelor de supraveghere din Caracal care surprind maşina lui Gheorghe Dincă în oraş în ziua în care Alexandra a fost răpită, dar şi în ziua în care tânăra a fost ucisă. 

Alexandra, aceeaşi soartă ca Luiza, fără presă

"Dacă nu era presa, Alexandra avea exact soarta Luizei. După trei luni, nu a ştiut nimeni absolut nimic, procurorul de caz având în dosar fotografia maşinii lui Dincă. Ce să mai discutăm? L-am auzit pe Alexandru Cumpănaşu spunând că are dovezi, pe care le-a dat procuratorii, iar dacă procurorii nu vor face nimic cu ele, înseamnă că nu ştiu să facă. Poate că ar fi fost mai bine să le dea direct presei, pentru că deocamdată dezvăluirile care s-au făcut sunt făcute exclusiv de jurnalişti, cu toată dragostea pentru profesioniştii din parchet şi poliţie. Ei există, dar nu sunt în cazul ăsta. Asta este problema!", a mai spus analistul politic.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel